Nieuwsbrief

Tournée Minérale

‘Tournée Minérale’ is terug! De DrugLijn en Stichting tegen Kanker roepen alle Belgen opnieuw op om in februari een maand geen alcohol te drinken. Daar zijn goede redenen voor: alcohol heeft, ook als je weinig drinkt, invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen. Door, voor het eerst of opnieuw, mee te doen met de campagne krijgt je lichaam de tijd om te recupereren van je gewoonlijke alcoholgebruik. Heel wat deelnemers voelen zich dan ook beter in hun vel. Ga dus de uitdaging aan! Je zal zien: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren.
Meer info en inschrijven via www.tourneeminerale.be . Je kan er ook vrienden uitdagen, of laten weten dat je met je club of zaak een alcoholvrij evenement organiseert.

Maak Tournée Minérale bekend!
Op zoek naar materialen om de campagne bekend te maken binnen je organisatie, je gemeente,...? Surf naar de website van Tournée Minérale.

Wist je dat?
Samen met het gemeente- en OCMW-bestuur van Kraainem en de Kraainemse horeca gaan we op zoek naar De Kraainemse Mocktail van 2019. Iedereen kan gedurende de maand februari mocktails proeven in de deelnemende zaken. De mocktail met de meeste stemmen wint! Stemmen gebeurt via www.tmmocktail.be.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen