Nieuwsbrief

Ma10Dec

Kleurrijk Gezond - train-de-trainer-sessie

Sociaal Huis
Kapelleveld 8
1742 Sint-Katarina-Lombeek (Ternat)
Promoot een gezonde levensstijl aan groepen met een migratieachtergrond

De praktijkgerichte en interactieve infosessie Kleurrijk Gezond wil mensen met een migratieachtergrond op een laagdrempelige manier motiveren om gezond te eten en voldoende te bewegen. Met aandacht voor hun culturele achtergrond.

Werk jij met personen met een migratieachtergrond? En wil je hen motiveren om gezond te eten en voldoende te bewegen? Wil jij de interactieve sessies van Kleurrijk gezond geven?

Volg dan gratis de train-de-trainer-sessie! In de voormiddag maak je kennis met de sessies en het materiaal. In de namiddag staat omgaan met diversiteit op het programma. Kleurrijk gezond bestaat uit verschillende basismodules die je kan combineren. Maar er zijn ook drie kant-en-klare sessies uitgewerkt.

Praktisch

  • Maandag 10 december van 9u30 tot 16u
  • Sociaal HuisTernat, Kapelleveld 8, 1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)
  • Gratis

Interesse?

Schrijf je in via het online inschrijvingsformulier voor 30 november 2018.  Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt tot 20.

 


Tip! Voor 2019 voorziet Logo Zenneland 12 gratis sessies (1 per organisatie). Organisaties die hier graag gebruik van maken, kunnen een seintje geven aan Ruth Vyverman via ruth@logozenneland.be.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen