Nieuwsbrief

← Vorige

Infosessie Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker

Tijdens deze infosessie over het bevolkingsonderzoek naar Dikkedarmkanker kom je meer te weten over en het voorkomen van dikkedarmkanker, mogelijke preventie, het vroeg opsporen van de ziekte en het bevolkingsonderzoek.

Na de presentatie kan je vragen stellen. De spreker is door het Centrum voor Kankeropsporing (CvKO) gevormd. Zo ben je zeker van wetenschappelijk onderbouwde antwoorden en advies.

Voor wie?

  • Mannen en vrouwen van 55 tot en met 74 jaar
  • Andere geïnteresseerden zoals jongere mannen en vrouwen, partners van personen met dikkedarmkanker

Wie kan de infosessie aanvragen?

Gemeenten, OCMW’s, lokale dienstencentra, huisartsen, welzijnsorganisaties, verenigingen…

Hoe werkt het?

Elke infosessie wordt aangepast aan de doelgroep. Een infosessie voor artsen zal uiteraard anders verlopen dan een infosessie naar het grote publiek.

Wanneer je beslist een infosessie te organiseren, kan een spreker kosteloos aangevraagd worden via Logo Zenneland. Ook voor extra activiteiten en sensibiliseringsmateriaal kan je beroep doen op een medewerker van Logo Zenneland.

Denk eraan: een infosessie  kan best gekoppeld worden aan andere activiteiten (bijvoorbeeld een bezoek aan een radiologische dienst, een toneelvoorstelling etc...) en wordt bij voorkeur samen met socio-culturele verenigingen georganiseerd. De impact van dergelijke sessie hangt immers samen met het aantal deelnemers.

Wil je een infosessie organiseren? Goed idee!

Contacteer ruth@logozenneland.be of bel naar 02 582 75 91.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen