Nieuwsbrief

← Vorige

Infosessie Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker

Tijdens deze infosessie over het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker kom je meer te weten over en het voorkomen van baarmoederhalskanker, mogelijke preventie, het vroeg opsporen van de ziekte en het bevolkingsonderzoek.

Na de presentatie kan je vragen stellen. De spreker is door het Centrum voor Kankeropsoring (CvKO) gevormd. Zo ben je zeker van wetenschappelijk onderbouwde antwoorden en advies.

Voor wie?

Vrouwen van 25 tot en met 64 jaar en hun partners

Wie kan de infosessie aanvragen?

Gemeenten, OCMW’s, lokale dienstencentra, huisartsen, welzijnsorganisaties, verenigingen…

Hoe werkt het?

Elke infosessie wordt aangepast aan de doelgroep. Een infosessie voor artsen zal uiteraard anders verlopen dan een infosessie naar het grote publiek.

Wanneer je beslist een infosessie te organiseren, kan een spreker kosteloos aangevraagd worden via Logo Zenneland. Ook voor extra activiteiten en sensibiliseringsmateriaal kan je beroep doen op een medewerker van Logo Zenneland. 

Tip: een infosessie  kan best gekoppeld worden aan andere activiteiten (bijvoorbeeld een bezoek aan een radiologische dienst, een toneelvoorstelling etc...) en wordt bij voorkeur samen met socio-culturele verenigingen zoals vrouwenverenigingen en Okra’s georganiseerd. De impact van dergelijke sessie hangt immers samen met het aantal deelnemers. 

Praktisch

  • Kostprijs: gratis vanaf 20 deelnemers (tussenkomst van Centrum voor Kankeropsporing)
  • Duurtijd: 2 uurtjes
  • Min. aantal deelnemers: 20

 

 

Meer info

Contacteer Ruth Vyverman via ruth@logozenneland.be of 02 582 75 91.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen