Nieuwsbrief

← Vorige

Maak een avontuurlijke reis naar een GEZONDE SCHOOL!

De ontdekking van jouw gezonde school is een avontuurlijke en boeiende reis! Dat konden meer dan 100 aanwezigen aan den lijve ondervinden. Zij waren er immers bij toen we onze raket lanceerden op 13 oktober 2017.

Die dag organiseerden we in cc de Ploter een fantastische reis met bestemming: Gezonde School. In tegenstelling tot een echt ruimteprogramma is deze bestemming makkelijk bereikbaar en de gezondheidsacties toegankelijk voor iedereen. En het was een succesvolle lancering. Meer dan 100 leerkrachten, directies, CLB-medewerkers, ... lieten zich inspireren om aan de slag te gaan.

Kon jij er niet bij zijn? Geen nood! We verzamelden alle presentaties van die dag en zetten ze even onder elkaar zodat je rustig de inhoud van de dag kan doornemen. Voor diegene die wel aanwezig waren: fris de inhoud van de workshops nog eens op, stuur de presentaties door naar collega's en directie. Deel je kennis!

Presentaties "Een avontuurlijke reis naar een Gezonde School!"

Extra informatiedossiers (Vlaams Instituut Gezond Leven)

Meer info nodig of goesting naar meer?

Wil je zelf aan de slag gaan en een gezondheidsbeleid opzetten in jullie school? Vraag dan zeker de deurposter aan voor het lerarenlokaal met bijhorende werkfiches en de klasposters om leerlingen te betrekken bij jullie gezondheidsverhaal!

Contacteer Natalie Verhelle op 02 582 75 91 of mail: natalie@logozenneland.be

 

 

 

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen