Nieuwsbrief

Schrijf jouw school of klas snel in voor Waterpas!

 

Water leren drinken in een wondere waterwereld van piraten, waterprinsessen en een wonderwaterschat. Wat wil een kind meer?

Voldoende water drinken is voor veel kinderen niet gemakkelijk. Maar wanneer ze samen voor de uitdaging gaan, zowel thuis als op school, maakt dat het net iets eenvoudiger.

Met Waterpas worden kinderen op een speelse manier gemotiveerd om regelmatig te drinken en daarbij te kiezen voor water. Dit nieuwe, creatieve pakket biedt een totaalbeleving in een wondere waterwereld van piraten, waterprinsessen en een wonderwaterschat. Kinderen worden gestimuleerd op een individueel en klassikaal niveau. Terwijl ze de voordelen van water drinken leren, biedt Waterpas hen een combinatie van spel, avontuur, knutselen, leermomenten... een echte aanrader!

Bovendien ontvangt elke leerkracht GRATIS: een volledige handleiding, een Waterpas met stickertjes en diploma voor de kinderen, een brief voor de ouders, een poster voor de klas, een knutselgids voor de leerkracht en last but not least: Wonderwater-drinkbekers voor elk kind.

Lijkt dit jou een project om van te watertanden?

Jammer! De inschrijvingen liepen tot eind oktober.

Maar wil je meer informatie over dit project, kan je wel nog mailen naar natalie@logozenneland.be of bellen naar 02 582 75 91.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen