Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de 10.000-stappenclash Vlaamse gemeenten!

De 10.000-stappenclash  tussen Vlaamse gemeenten gaat om de twee jaar door. De laatste wedstrijd vond plaats in mei 2016, de volgende wedstijd in mei 2018. Onze regio presteerde uitstekend tijdens de laatste editie met Bever als uiteindelijke winnaar (meeste stappen per inwoner) en Zemst als de gemeente met de meeste stappen. 7 gemeenten uit onze regio eindigden in de TOP 15 van de 110 Vlaamse deelnemende gemeenten.

Stap SAMEN naar de overwinning! De gemeente die na één maand de meeste stappen heeft gezet (in verhouding tot het totaal aantal volwassen inwoners van de gemeente), is de grote winnaar. Gaat jouw gemeente naar huis met een fantastische prijs én de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen?

Schrijf je hier in

Schrijf je hier in voor eind februari 2018 om deel te nemen aan de 10.000-stappenclash 2018!

Winst voor je inwoners

Niet alleen je gemeente kan winnen, maar ook de deelnemende inwoners van je gemeente kunnen leuke prijzen winnen. Inwoners kunnen makkelijk deelnemen door zich gratis te registreren op de online stappenregistratietool van 10.000 stappen. Ze kunnen met één muisklik lid worden van de groep van je gemeente. Ze geven dagelijks hun aantal stappen in, waardoor elke inwoner zijn steentje bijdraagt aan de overwinning. De route en tussenstand kan op de wereldkaart in de online tool gevolgd worden.

Stappentellers en Apps

De stappen kunnen met stappentellers geteld worden, of via Apps.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn gemeente wint?

Een gemeente met ambitie motiveert best haar netwerk om mensen in beweging te zetten: OKRA, KVLV, Femma, plaatselijke wandelclub, sportclubs, jeugdbewegingen, verenigingen, bedrijven,... Maak ze nu al warm voor de competitie. Bedenk een originele aanpak om alle mensen op jouw grondgebied aan het stappen te zetten.

De gemeente ontvangt bovendien gratis promotiemateriaal voor de 10.000-stappenclash (affiches, folders en voetstickers).

Als inwoner: registreer je, stap en win! Simpel toch?

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen