Nieuwsbrief

← Vorige

Het gat in de haag

30 herkenbare verhalen, 90 kleurrijke kijkplaten, meer dan 300 boeiende activiteiten.

'Het gat in de haag' is het nieuwe en voor Vlaanderen eerste pakket dat sociale vaardigheden koppelt aan de inzichten van meervoudige intelligentie op het niveau van het kleuteronderwijs. Alle details vind je op de website van 'Het gat in de haag'.

Voor wie?

Kleuters

Wie kan hiermee aan de slag?

Kleuterklassen kunnen aan de slag met deze pakketten. Er worden ook vormingen aangeboden voor de kleuterleerkrachten, zorgleerkrachten en directies.

Hoe werkt het?

Bij elk verhaal staat één belangrijke sociale vaardigheid centraal. De verschillende oefeningen trainen deze vaardigheid. We maken daarvoor gebruik van de acht verschillende intelligenties bij de kinderen. De thema’s van de verhalen sluiten nauw aan bij de belangstellingscentra van elke kleuterklas. Het materiaal bestaat uit 3 boeken en is aangepast aan het niveau van de kleuters.

Vormingen voor kleuterleerkrachten, zorgleerkrachten en directies worden georganiseerd door De Sleutel. Logo Zenneland kan wel voor extra ondersteuning zorgen. Het pakket bestaande uit het grote verhalen- en activiteitenboek en postersets kan je gratis ontlenen via het CLB of Logo Zenneland. Idealiter werk je het hele jaar rond met het pakket. 

Wil je werken met Gat in de haag? Goed idee!

Contacteer Lien Sergooris via lien@logozenneland.be of bel naar 02 582 75 91.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen