Nieuwsbrief

Pakket: Het gat in de haag

'Het gat in de haag’ bestaat per kleuterklas uit een groot verhalen –en activiteitenboek. Dit is een ‘schootboek’. Je zet het boek opengevouwen op de schoot. De kleuters zien de klassikale vertelprent, tegelijk zie jij op de achterzijde de tekst om voor te lezen of te vertellen en suggereren we enkele verwerkingsvragen.

Per boek zijn er 10 verhalen. Elk verhaal bestaat uit drie vertelprenten. Bij elk verhaal zijn er tal van activiteiten. Deze activiteiten trainen de persoonlijke- en sociale vaardigheden van de kleuters. Daarenboven hebben elk van de 8 groenten, de hoofdrolspelers in de verhalen, een specifiek talent. Bij elke activiteit geeft een icoontje aan welke talent/welke intelligentie aan bod komt. Op die manier integreren we in deze methodiek ook de inzichten van meervoudige intelligentie.

Waarvoor kan je dit materiaal gebruiken?

Het spel traint op een speelse manier de sociale vaardigheden van kleuters. De aanpak integreert ook de inzichten van meervoudige intelligentie.

Doelgroep: kinderen uit het 1e, 2e en 3e kleuter.

Wie kan dit materiaal bestellen?

Leerkrachten, zorgleerkrachten, directies, jeugdleiders, kinder –en jongerenbegeleiders, opvoedingsverantwoordelijken…

Bestelinformatie

Reserveer het materiaal via deze website. Hierna krijg je een mail van een Logo-medewerker om een afspraak te maken voor de afhaling. De waarborg betaal je cash op het moment dat je het materiaal ontvangt.

Meer weten?

geestelijkegezondheid@logobrugge-oostende.be of 050 32 62 94

← Vorige

Het gat in de haag
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen