Nieuwsbrief

← Vorige

Fit in je hoofd, goed in je vel (16+)


fit in je hoofd

De campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ test en versterkt je mentale veerkracht. Ze bestaat uit 10 tips om in het dagelijks leven toe te passen. De campagne biedt methodieken en materialen om de burger te informeren over de 10 tips. En om hem toe te leiden naar de website www.fitinjehoofd.be.

Op www.fitinjehoofd.be gaan burgers zelf aan de slag. Je vindt er een veerkrachttest, opdrachten en tools, hulpverlening en informatie over psychische problemen.

Organiseer een Fit in je hoofd-workshop, zet tip per tip in de kijker met inspiratie uit de Fit in je hoofd-carrousel, gebruik de Fit in je hoofd-materialen. Want wie zich goed in zijn vel voelt, kan heel wat aan.

Voor wie?

Jongvolwassenen, volwassenen, senioren

Wie kan de campagne promoten?

Lokale besturen, OCMW's, wijkgezondheidscentra, huisartsen, apothekers, scholen, CLB's, bedrijven

Waarom?

Met 'Fit in je hoofd, goed in je vel' onderstreep je het belang van een goede geestelijke gezondheid. Je doorbreekt het taboe en biedt een leidraad om de eigen veerkracht te versterken. 

 

Organiseer een workshop Fit in je hoofd

In deze interactieve workshop staan de 10 stappen van www.fitinjehoofd.be centraal. Iedereen komt wel eens een dipje of tegenslag tegen. Gelukkig kan je jezelf oefenen om hier meer weerbaar tegen te worden door in te zetten op je mentale veerkracht. Dat is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslagen en er zelfs sterker uit te komen. In deze workshop krijg je tips en oefeningen om dagelijks in te zetten op je geestelijke gezondheid. Zo leer je je mentale evenwicht bewaken en positief in het leven te staan.

  • Doelgroep: algemene bevolking (+16 jaar)
  • Duurtijd: 2 uur
  • Min. 15 deelnemers
  • € 120 + verplaatsingsonkosten

 

 

Meer info

Contacteer Lien Sergooris via lien@logozenneland.be of 02 582 75 91.

 

Materialen

Folder: Fit in je hoofd
Fit in je hoofd
Affiche: Fit in je hoofd
Affiche
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen