Nieuwsbrief

← Vorige

10-daagse geestelijke gezondheid

Elk jaar bundelen we tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid (1 tot 10 oktober 2018) de krachten om de mentale veerkracht van alle inwoners te versterken.

Zo werken we toe naar 10 oktober 2018, Werelddag geestelijke gezondheid.

Wens je te werken rond psychische kwetsbaarheid? Dat kan!

  • Gebruik deze inspiratielijst met activiteiten voor groot en klein dat werd samengesteld door verschillende regionale hulporganisaties.
  • Gebruik het communicatiedraaiboek om rond deze 10-daags ete communiceren.
  • Organiseer één of meerdere van deze activiteiten van IK ZIE U ZITTEN! tijdens de ’10-daagse van de Geestelijke Gezondheid' of bundel activiteiten tijdens een periode die je zelf verkiest (contacteer hiervoor lien@logozenneland.be). Draag de IK ZIE U ZITTEN! boodschap uit door het dragen van pins door het personeel gedurende 10 dagen en het ophangen van posters naar de bevolking. Of met het verdelen van materiaal rond Fit in je hoofd.
  • Maak samen met ons de 10 Fit in je Hoofd-stappen bekend. Organiseer een vorming voor volwassenen, naar ouderen, in woonzorgcentra, of communiceer naar jongeren.

Goesting om meer te doen? Ontdek ons aanbod aan taboedoorbrekende acties, bel (02 582 75 91) of mail Lien Sergooris (lien@logozenneland.be) om jou te helpen deze actie(s) op te zetten!

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen